Könyvelő, Adótanácsadó és Szolgáltató Zrt.

divider

Partnerség

Ügyfél partnerajánló program

Ha ön elégedett munkánkkal  – ajánljon minket és ez önnek konkrét előnnyel jár!

Az Írisz Office ezúton szeretné kifejezni háláját önök felé  amennyiben tevékenységünket, szolgáltatásainkat más vállalkozásnak ajánlja.

Amennyiben az ajánlást követően szerződést kötünk könyvelési szolgáltatásra az ajánlott féllel, ezt az ön számára jóváírással honoráljuk.

Milyen számszerűsíthető előnyt jelent?

Az ajánlott fél felé számlázott  1, és 3. havi díj összegét jóváírjuk önnek!

Ez azt jelenti, hogy ha ön egy nagyobb vállalkozásnak ajánl és partnere minket választ, akár több havi díjat nem kell majd megfizetnie; ha partnere kisebb árbevételű, úgy a jóváírt rész az adott havi díjakat csökkenti majd.

Mit kell tennie?

csupán adja meg elérhetőségünket ahol partnere megkereshet minket önre hivatkozva  06-1-550-0510 (Papp Tibor vezérigazgató)

Más teendője nincs!

Jelen ajánlat új  nálunk még nem könyvelt tulajdonosi hátterű  vállalkozásokra vonatkozik.

Ügyvéd partner program

Mi az Írisz Office-nál fontosnak tartjuk, hogy más szakmák képviselőivel együttműködjünk, hiszen ma már egy ügyvédi iroda életében is mindennaposak a számviteli, adózási kérdések.

A piaci igényeknek megfelelően szakmai és üzleti együttműködési lehetőséget ajánlunk ügyvédi irodák részére, amennyiben tevékenységünket  számviteli szolgáltatásainkat  más vállalkozásnak ajánlja, javasolja  aki lehet ügyfele, vagy tipikusan épp alapítás alatt álló vállalkozás.

Amennyiben az ajánlást követően szerződést kötünk könyvelési szolgáltatásra az ajánlott ügyféllel, úgy az ajánlott cég méretéhez mérten jogi szolgáltatást veszünk öntől igénybe.

Az igénybe vett szolgáltatás mértéke természetesen a cég méretétől – legtöbbször árbevételétől – függ:

  • ha egy újonnan alapított vállalkozásnak ajánl, akkor az igénybe vett szolgáltatások összege alacsonyabb, de ügyfele számára az alapítás ingyenes lehet (a jóváírás felhasználásáról ön szabadon rendelkezik).
  • működő, nagyobb árbevételű vállalkozás ajánlása esetén pedig természetesen több jogi szolgáltatást igényel az átadás-átvétel, cégmérettől függően ez nagyságrendekkel több szolgáltatás igénybevételével jár.

Szakmai együttműködésünket támogatja, hogy élő együttműködés esetén – realizált ajánlást követően – adózási, számviteli tanácsadást nyújtunk díjmentesen, felmerülő kérdéseit írásban, vagy szóban rövid úton megválaszoljuk, segítve munkájukat, azaz komplex együttműködéssel állunk rendelkezésre.

A 06-1-550-0510 vagy a 06-21-311-15-15 számon, keresse Varga Vivien irodavezető munkatársunkat.

Tanácsadó és közvetítő program

Célunk, hogy egyre több vállalkozás számára legyen elérhető komplex számviteli szolgáltatásunk, így ügyfeleink körének bővítésén folyamatosan fáradozunk.

E cél elérésének érdekében örömmel működünk együtt olyan könyvvizsgáló vagy tanácsadó vállalkozásokkal, akik megértik és közvetítik milyen versenyelőnyt nyújt a KKV szektorban tevékenységünk: elérhető áron prémium megoldásokat nyújtunk magas szintű ügyfélkiszolgálás mellett partnereinknek.

Ha ön olyan tanácsadó, aki pénzügyi ismeretekkel rendelkezik, munkája során gyakran kerül vállalkozásokkal kapcsolatba és együttműködne velünk, kérjük keressen minket a a 06-1-550-0510 számon, ahol Papp Tibor vezérigazgató vagy Varga Vivien irodavezető munkatársunkkal egyeztethet a feltételekről.

Bemutatkozás

Kik vagyunk? Nem csupán könyvelők: számviteli és adózási szakértők, egy egyedülálló szolgáltatásokat nyújtó könyvelő- és adótanácsadó iroda a prémium szegmensben.

Papp Tibor alapító