Könyvelő, Adótanácsadó és Szolgáltató Zrt.

06 1 55 00 510
[email protected]

Keresés

Akikre büszkék vagyunk – Hotel Hollókő; Fort-Bau Therm Kft

Új „Akikre büszkék vagyunk” rovatunk keretében most partnerünk, a Fort-Bau Therm Kft. által megvalósuló szálloda-beruházást mutatjuk be:

Az ünnepségen mi is képviseltettük magunkat és a megtisztelő meghívás során a házigazda nem okozott csalódást: elsőrangú környezetben, kitűnő hangulatban ínycsiklandozó finomságokat kóstolhattunk. (Többek között az „Öregetesi pálinkát” – melyet csak dicsérni és ajánlani tudunk: palócpálinkák )

Nincs kétség: a festői környezetben megvalósuló beruházásnak már a könyvelése is öröm – de mennyire más, ha a számok mögötti szépséget is megismerhetjük!

Íme tehát élményünk és a beruházás, melyhez ezúton is gratulálunk:

Bokrétaünnepség húsvétországban: Hotel Hollókő

 

Ófalu: évi 100-110 ezer látogató

1

 

A Cserhát völgyében megbúvó Hollókő Magyarországon az egyetlen falu, amely szerepel az UNESCO világörökségi listáján, nem csoda, hogy egész évben özönlenek a turisták látni az élő falulegendát.

A napokban fejezték be azt a nagyszabású projektet, amelynek keretén belül kétmilliárd forintot költöttek rekonstrukciós és újjáépítési munkákra, közterületek rendbetételére:

2

3

4

5


 

 

 

 

 

 

A húsvéti tojás mellé négycsillagos szálloda

6

Eddig nem volt,húsvétra viszont lesz Hollókőnek nemcsak büszke vára, hanem négycsillagos szálláshelye is.

 

 

 

 

Az nem hír, ha egy 330 lelket számláló falu nem rendelkezik egy minden kényelemmel felszerelt, vadonatúj hotellel, az viszont inkább hírértékű, hogy egy helyi, nógrádi építési vállalkozó éppen itt vágott bele ebbe a monstre szállodai projektbe.

 

 

8

Kizárólag minőségi alapanyagokkal, sok-sok fa és tégla beépítésével, hatalmas felületű üvegablakokkal, völgyre néző panorámával.


Tartanak a belső munkálatok, felállt már a stáb

68 szobával, 160 fős étteremmel és tágas wellnessrésszel nyílik majd meg a ház, és bokrétaünnepséghez képest nagyon kedvező a helyzet, hiszen nem most érték el az épület legmagasabb pontját az építők, hanem gyakorlatilag már a belső munkálatok folynak.

7
A tetőkre napkollektorok kerülnek majd, a szobák, jakuzzis lakosztályok, közös vendégterek naturális stílusban készülnek, tervezésükkor a belsőépítész kezét a hollókői Ófalu világa vezette.

A menedzsment is felállt már a házban, tagjai: Kovács József tulajdonos, Paraczky Péter szállodaigazgató, Mészáros Tibor éttermi igazgató, Kovács Miklós értékesítési igazgató és Cseh Gábor konyhafőnök.

Email
Print