Könyvelő, Adótanácsadó és Szolgáltató Zrt.

06 1 55 00 510
[email protected]

Keresés

Akikre büszkék vagyunk: Industrial Investment Zrt.

“Akikre büszkék vagyunk” rovatunk keretében első alkalommal az Industrial Investment Zrt.-t prezentáljuk. Az Írisz Office-nál büszkék vagyunk arra, hogy a bemutatásra kerülő partnereink élen járnak saját területükön és bízunk abban, hogy munkánk nem csak eddig járult hozzá sikereikhez, hanem a jövőben is együtt munkálkodhatunk.

Az Industrial Investment Zrt. tevékenysége két területre koncentrálódik, melyet némileg szét is választanánk.

 

IPARI kenőanyag forgalmazás

Cégünk, az Industrial Investment Zrt. 20 esztendeje foglalkozik ipari kenőanyagok forgalmazásával, s bő 10 éve kizárólagos hazai képviselete a német PETROFER márkának, így mára meghatározó szereplőivé váltunk e szegmensnek. A PETROFER erénye, hogy generációk óta egy család tulajdonában áll, az ipari kenőanyagok fejlesztése és gyártása a főprofil, minden fejlesztés, mérnöki munka és gyártási technológia ezt a célt szolgálja a cég németországi gyárkomplexumában. Ezáltal a termékek minősége, partnereink igényeire nyújtott szolgáltatások a legmagasabb szinten biztosítottak.

224 1

Ennek is köszönhető, hogy az évek során a legtöbb fémmegmunkálással foglalkozó gyárnak, autóipari beszállítóknak a partnereivé váltunk. Jellemző folyamat, hogy ahol tesztelik a PETROFER termékeit, idővel a gépsorok nagy részét, vagy teljes egészét cégünk látja el kenőanyagokkal. Ezt biztosítja a németországi anyacég szakmán belüli elismertsége is, mely által nagy számú termék rendelkezik egy-egy kiemelt autógyár engedélyezési licencével, így a PETROFER anyagai megtalálhatóak a Mercedes, Audi üzemeiben is.

A forgalmazás mellett fluid control szolgáltatást is nyújtunk, mely a kenőanyagok felügyelete mellett, a gépsorok karbantartására is kiterjed. Ezt a folyamatot könnyíti meg a japán KLEENTEK szűrőtechnológia megjelenése is a portfóliónkban, mely az elektrosztatikus rendszer jóvoltából minden korábbinál hatékonyabb megoldást nyújt a kenőanyagok tiszta üzemére, mely a gépek hosszútávú és zökkenőmentes működését biztosítja. A KLEENTEK berendezéseket önállóan is forgalmazzuk és telepítjük partnereink számára. A témáról bővebben a honlapunkon, valamint a Facebook oldalunkon olvashatnak.

FB1 1

 

KÖZLEKEDÉSI kenőanyag forgalmazás

Az Industrial Invesment Zrt. 20 esztendeje szereplője a hazai ipari kenőanyagok piacának, s 10 éve forgalmazza a kiváló minőségű PETROFER termékeket Németországból, mely termékcsaláddal mára a legtöbb fémmegmunkálással foglalkozó gyár partnerévé vált. Régi vágyunk volt, hogy az autók szeretetének hódolva egy közlekedési kenőanyaggyártó termékeit is felvegyük a portfóliónkba. Ehhez azonban – az ipari területen szerzett tapasztalataink alapján – olyan partnert kerestünk, mely a PETROFER-hez hasonlóan különleges történelemmel, kínálattal és minőséggel bír. Nagy örömünkre, 2018-ban kapcsolatba kerültünk az angol MILLERS OILS gyárral, mely több mint 130 éves tapasztalatával, a kenőanyaggyártás történelmi szereplőjeként ma is egyedi termékkínálatot nyújt az utcai autók mellett, a classic és az autósport területén egyaránt.

1

Különleges kihívás számunkra, hogy ezen a rendkívül telített piacon a MILLERS OILS jól ismert és elismert márkanévként csengjen úgy, hogy mindenki számára ismert legyen a tény, hogy egy prémium gyártó, megbízható termékével áll szemben, mely kizárólag a több mint 130 éves angliai gyárban készül. A forgalmazást is ennek az elvnek a mentén indítottuk meg, különösen ügyelve a márka image-ének és megbízhatóságának, – mondhatjuk értékének – a fenntartására.

Mára több neves restaurátor cég partnereivé váltunk, beszállítói vagyunk a nemzetközi Swift Cup Europe és Lotus Cup Eastern Europe sorozatoknak, számos rally- és pályaversenyző választja a MILLERS OILS triészter és Nanodrive versenytermékeit.

3

A NANODRIVE technológia a gyártó többszörösen díjnyertes súrlódáscsökkentő megoldása, mely verseny- és utcai autók számára egyaránt elérhető. Jelenleg a legnagyobb kihívást számunkra a forgalmazási hálózat – fenti értékek mentén történő – kiépítése jelenti. A MILLERS motorolajokról részletesebb tájékoztatást kaphatnak ide vagy ide kattintva.

Email
Print