Szolgáltatások

Könyvelő, Adótanácsadó és Szolgáltató Zrt.
English

EcoCreative
Hypercortex
divider

Tollunkból

 

Sárik Péter az ország egyik vezető jazz-zenésze – munkásságát a sarikpeter.hu oldalon ismerheti meg mindenki.

Öröm számunkra, hogy szakmai munkánkkal támogathatunk ilyen sikeres művészeket, hiszen mind Őt,  mind a Sárik Péter Trió tagjait (Sárik Péter, Fonay Tibor, Gálfi Attila), illetve a kiadói/menedzsmenti feladatokat ellátó Szeli Dóra Réka által vezetett Innovative Artist Management Kft-t is ügyfeleink között tudhatjuk.

A kiváló zenész most új lemezt ad ki – ez azonban az eddigiektől eltérő lesz:

sarik-peter-idebent-odakint-front (1)

Sárik Pétert mint jazz-zongoraművészt és jazz-zeneszerzőt ismerhetjük leginkább. Az elmúlt két évben két lemeze is Fonogram-díjat kapott: 2014-ben a Sárik Péter Trió “Jazzkívánságműsor” című albuma, 2015-ben pedig a Berki Tamással közös “Minden Délibáb” lemez lett az év hazai jazz albuma. Most megjelenő szerzői lemezén ismét új oldalát mutatja meg – dalokat írt a kedvenc énekeseinek.

 

Az albumon szereplő művészek: Luiza Zan, Sena Dagadu, Palya Bea, Pély Barnabás, Micheller Myrtill, Falusi Mariann, Berki Tamás, MC Kemon, Gyárfás István, Gyémánt Bálint, Borbély Mihály, Sárik Péter, Fonay Tibor, Barbinek Gábor, Pecze Balázs.

“Ez egy igazi szerelemlemez, hisz a kedvenc előadóim és zenészeim szerepelnek rajta. Van, akivel évek óta, van, akivel csak néhány alkalommal játszottam együtt, de mindegyikük nagy hatást gyakorolt rám, és büszke vagyok, hogy dalt írhattam nekik. A dalokat az előadók stílusában írtam, ezért elég eklektikus lett a lemez, de maguk a fellépők is sokszínűek” – nyiltakozta Sárik Péter.

Minden dal egy-egy személyes történetet mesél el. A dalszövegeket Nagy Kristóf “Bozont”, Hajós András, Palya Bea, Sena Dagadu, MC Kemon, Pély Barnabás, Berki Tamás és írta.

Az “Idebent – Odakint” című album lemezbemutató koncertjére 2015. október 18-án 20:00-tól a CAFe Budapest Kortárs Művészeti Fesztivál keretei között kerül sor a Várkert Bazárban.

A lemezbemutató koncerten Palya Bea személyesen nem lesz jelen, azonban a technika eszközeivel őt is a színpadra varázsolják a szervezők.

A lemez promo videója:

Tracklista:

sarik-peter-idebent-odakint-back

 

Kiemelt partnereink

További Partnereink

Bemutatkozás

A klasszikus adatrögzítő könyvelés már a múlté. A jelen a vezetői döntések aktív támogatásáról szól.
Az Írisz Office csoport a cégvezetőket és döntéshozókat támogatja napi szinten, tevékenységünk a könyvelésen és az információval történő ellátáson alapszik.

Papp Tibor Papp Tibor alapító
CertUnion ISO