Szolgáltatások

Könyvelő, Adótanácsadó és Szolgáltató Zrt.
English

EcoCreative
Hypercortex
divider

Aktuális

A koronavírus-járvány okozta gazdasági hatások enyhítésének érdekében a Kormány számos intézkedést tett, melyekről már beszámoltunk korábbi írásainkban.

Az egyik legfontosabb, a vállalkozások pénzügyi helyzetét érintő rendelet alapján olyan vállalkozások élhetnek az adó- és járulékmentesítéssel, akiknek az elmúlt 6 havi árbevételének legnagyobb része, de legalább a teljes árbevétel 30%-a a veszélyeztetett tevékenységek valamelyikéből származott.

Azt, hogy mely tevékenységekre vonatkoznak a kedvezmények, illetve milyen adók és járulékok alól ad felmentést a szabályozás, az alábbi összefoglaló tartalmazza, melyet TB szakértő leányvállalatunk, a HyperCortex Zrt. készített:

Adó- és járulékkedvezmény a veszélyhelyzetre való tekintettel 2020. április 11. Hypercortex 01Adó- és járulékkedvezmény a veszélyhelyzetre való tekintettel 2020. április 11. Hypercortex 02Adó- és járulékkedvezmény a veszélyhelyzetre való tekintettel 2020. április 11. Hypercortex 03

Kiemelt partnereink

További Partnereink

Bemutatkozás

A klasszikus adatrögzítő könyvelés már a múlté. A jelen a vezetői döntések aktív támogatásáról szól.
Az Írisz Office csoport a cégvezetőket és döntéshozókat támogatja napi szinten, tevékenységünk a könyvelésen és az információval történő ellátáson alapszik.

Papp Tibor Papp Tibor alapító
CertUnion ISO