Széchenyi 2022

Szolgáltatások

Könyvelő, Adótanácsadó és Szolgáltató Zrt.
English

EcoCreative
Hypercortex
divider

Egypercesek

2020. június 30-ig az egyéni vállalkozókkal kapcsolatos tevékenységeket a Belügyminisztérium látta el. Ezt a hatáskört azonban 2020. július 1-jétől a NAV vette át. Ezáltal a NAV végzi a vállalkozók nyilvántartását, ez a szerv biztosítja az ehhez szükséges informatikai rendszerek működését. Tehát az online lekérdezés továbbra is ugyanúgy működik, ahogy az egyéni vállalkozók adatai lekérhetők.

Korábban a vállalkozásokkal kapcsolatos ügyek intézését online a Webes ügysegéden keresztül, személyesen pedig a kormányablakokban lehetett megtenni. Online ügyintézésre továbbra is a Webes ügysegéden keresztül van lehetőség. Például elvégezhető a tevékenység megkezdésének, szüneteltetésének, újrakezdésének vagy megszüntetésének bejelentése, illetve kérelem benyújtása hatósági bizonyítvány kiállításáért.

Személyes ügyintézésre is van lehetőség a NAV-nál (személyesen vagy meghatalmazott útján), amennyiben például a tevékenység megkezdésével vagy megszüntetésével kapcsolatban szeretnének eljárni.

Iratkozzon fel Egyperces rovatunkra:

Kiemelt partnereink

További Partnereink

Bemutatkozás

A klasszikus adatrögzítő könyvelés már a múlté. A jelen a vezetői döntések aktív támogatásáról szól.
Az Írisz Office csoport a cégvezetőket és döntéshozókat támogatja napi szinten, tevékenységünk a könyvelésen és az információval történő ellátáson alapszik.

Papp Tibor Papp Tibor alapító
CertUnion ISO