Szolgáltatások

Könyvelő, Adótanácsadó és Szolgáltató Zrt.
English

EcoCreative
Hypercortex
divider

Előadások, konferenciák

Az Írisz Office Zrt. a Business Wine évadzáróján,
december 2-án a Symbolban!

04_fb_business_wine

Mint mindig a Business Wine-okon, most sem maradhat el az üzleti előadás,

az Írisz Office képviseletében Papp Tibortól megtudhatják a résztvevők:
“Hogyan lehetünk versenyképesebbek tudatosabb adótervezéssel?”

Mindenkit szeretettel várunk az eseményen amit főbb pontokban az alábbiakkal jellemezhetünk:

Korlátlan sétáló borkóstoló | Világfajták és magyar fajták borainak bemutatása | Találkozás a borászokkal | Egész estés szervezett üzleti kapcsolatépítés | Az eseményen 200 üzletember, cégvezető és vezető beosztású vendég találkozik | Borászati bor-show | Üzleti előadás | Zema ékszer és divatbemutató | Gasztronómiai falatok

Több információ: businesswine.hu

És hogy mi történt az előző rendezvényen? Rövid összefoglaló a mi szemszögünkből:

A Gresham-palotában tartották november 11-én a soron következő Business Wine Elit nevű rendezvényt, ahol a legnagyobb nevű magyar borászok világverőnek készült borai fölött építhetett kapcsolatot a feltörekvő magyar vállalkozói réteg.

„Üzlet egy pohár bor mellett”IMG_5829

Hangzik a Business Wine egyik saját szlogenje, és az üdvözlő pezsgővel koccintó vendégek. Az Andrássy Szalonban már személyesen is megismerhették az üzleti kiállítók által kínált lehetőségeket,

 

12240247_1020707584661480_1129051243901043678_o

 

így az Írisz Office csoport standjánál részletes tájékoztatást kaphattak a tevékenységünkről, munkatársaink helyben válaszoltak a felmerülő kérdésekre.

 

 

Az este egyik kiemelt eseménye a kerekasztal beszélgetés volt, ezen Papp Tibor a Goodwill Consultinggal  – aki legfrissebb pályázati lehetőségeit vázolta – illetve a Pausus Investtel – innovatív intézkedésekkel hatékonyabb kintlévőség-kezelés – vett részt.

 

0060 Tibor olyan kérdéskörről beszélt, melyről egyre többet hallani mostanában: avagy Magyarország valóban adóparadicsom?
Az interaktív kerekasztal beszélgetés során kifejtette, miért biztosít lehetőséget a magyar adórendszer a vállalkozásoknak, eloszlatta a tévhitet, miszerint a jelenlegi adórendszerben ne lehetne jelentős kedvezményeket realizálni akár már mikró- vagy kisvállalati szinten:

 

HORIZONS

csupán a könyvelők, adószakértők és cégvezetők proaktiv együttműködésére van szükség, és természetesen egy jól képzett és motivált számviteli szolgáltató, egy adótervező szakember szükséges – ez sajnos nem mindenhol érhető tetten, sőt.

 

A kerekasztal beszélgetést követően a kérdésekre válaszolva többek között elmondta,
hogy nem az adórendszer a hibás a magyar gazdaság és a magyar vállalkozások versenyképességével kapcsolatos problémákért, hiszen szinte minden EU tagállamnál kedvezőbb lehetőségeket biztosít hazánk – de azokat ismerni és kihasználni is tudni kell.

A beszélgetés végén közvetlen, személyes és konkrét kérdést is válaszolt, így sikerrel zárult a bemutatkozás- jöhetett tehát a borkóstolás!

 

IMG_5282

 

 

Kiemelt partnereink

További Partnereink

Bemutatkozás

A klasszikus adatrögzítő könyvelés már a múlté. A jelen a vezetői döntések aktív támogatásáról szól.
Az Írisz Office csoport a cégvezetőket és döntéshozókat támogatja napi szinten, tevékenységünk a könyvelésen és az információval történő ellátáson alapszik.

Papp Tibor Papp Tibor alapító
CertUnion ISO