Széchenyi 2022

Szolgáltatások

Könyvelő, Adótanácsadó és Szolgáltató Zrt.
English

EcoCreative
Hypercortex
divider

Előadások, konferenciák

2020. április 29-én megrendezésre került a Cégmentő – A cégek életben tartásáért című PP Konferencia, melyen Papp Tibor, az Írisz Office Zrt. vezérigazgatója Adózási és pénzügyi lehetőségek a járványhelyzet alatt. Adókönnyítések, mentességek, elnapolások címmel, míg Gyursó Kitti, a Hypercortex Zrt. TB és munkaügyi előadója Járulékok elengedése, Szocho-csökkentés, bértámogatás részmunkaidőre címmel tartott előadást.

 

 

A rendezvény egyik fő célja az volt, hogy a KKV döntéshozói első kézből értesülhessenek a gazdaságvédelmi akcióterv legfrissebb intézkedéseiről, továbbá pedig az esemény cégmentő megoldásokat kínált arra, hogy egy ilyen időszakban hogyan lehetséges egy vállalkozásnak tovább működnie, hogyan használhatják ki a könnyítéseket, túléléseket tartalmazó jogszabályokat és rendelkezéseket.

A konferencián tartott adózási és pénzügyi lehetőségekről szóló előadást itt, a járulékokról és bértámogatásokról szóló előadást pedig itt tekinthetik meg.

Kiemelt partnereink

További Partnereink

Bemutatkozás

A klasszikus adatrögzítő könyvelés már a múlté. A jelen a vezetői döntések aktív támogatásáról szól.
Az Írisz Office csoport a cégvezetőket és döntéshozókat támogatja napi szinten, tevékenységünk a könyvelésen és az információval történő ellátáson alapszik.

Papp Tibor Papp Tibor alapító
CertUnion ISO