Könyvelő, Adótanácsadó és Szolgáltató Zrt.

06 1 55 00 510
[email protected]

Keresés

Az Írisz Office Zrt. által nyújtott szolgáltatás a piacon igazi prémium. Egy olyan szolgáltatási szegmens, amelyet eddig egyetlen könyvviteli szolgáltató sem képviselt hazánkban, ugyanis már kis- és középvállalatoknak biztosítjuk azt, ami eddig csak nagyvállalatok számára volt elérhető.

Amíg a nagyvállalatok esetében egy szétdarabolt, szakágakra és területekre bontott működésről beszélünk, addig a kisebb cégek esetében teljes körű pénzügyi és számviteli folyamatokról lehet csak értekezni.

Ez azt is jelenti, hogy az ismeret nem rétegismeret, itt nem elegendő az adódó feladatok egy szűk szegmenséhez érteni. Kis- és középvállalatok esetében átfogó szakmai tapasztalat, a területek közti átjárhatóság, a kapcsolódási pontok tudatosulása szükséges.

Itt nem lehetőség, vagy adottság, hanem kötelezettség az átfogó szakmai ismeret, mely bár sokkal nagyobb kiugrási lehetőséget és sikerélményt biztosít, de lényegesen nagyobb tudáson és komolyabb felkészültségen alapszik.   

Mit teszünk mindezért?

Teljesítünk, hatékonyak és innovatívak vagyunk, és folyamatosan fejlődünk, dinamikusan növekszünk. Célunk ugyanakkor az, hogy a munkavállalóink napi 8 óra alatt elérhessék azt, amit máshol 12 óra alatt, vagy afelett sem.

A munkaerőpiacon az innovatív szolgáltatásainkhoz nem találtuk meg a megfelelően képzett, elkötelezett és tapasztalt humán erőforrást, ezért más lehetőségünk nem lévén, mi magunk neveljük ki azt. Két év után vezető szeretnél lenni? Gyere hozzánk! Mutasd meg, hogy képes vagy rá! Bizonyítsd be, Nekünk és Magadnak!

A csapatunk nem fiatalos, hanem fiatal, a légkör jó, illetve olyan, amilyenné teszed. A jövőd a Te kezedben van, a mi feladatunk itt az Írisz Office-nál az, hogy biztosítsuk az önmegvalósításodat úgy, hogy együtt emelkedünk egyre magasabbra.

De miről is szól mindez?

Könyvelésről, adótervezésről, adótanácsadásról, vezetői tanácsadásról, pályázatfigyelésről és pályázatírásról, tehát a cégvezetők és cégtulajdonosok, munkaadók és munkavállalók önmegvalósításáról!

Ha nem úgy gondolod, hogy a könyvelés adatrögzítés, szolgahű adminisztratív munka, unalmas, egysíkú, monoton folyamat, amelyre a nagy állandóság és a kis mozgástér jellemző, és nem is így akarsz élni, akkor köztünk van a helyed.

Mi megvalósítjuk mindezt annak, aki tesz is ezért, legyen szó az Ügyfelünkről, vagy legyen szó a Kollégánkról. Aki igazán akar, azt támogatjuk. Erősítjük egymást! Eddigi sikereink titka is roppant egyszerű: élveztük a feladatot, amit az ügyfelünk adott, kihívást és elkötelezettséget váltott ki belőlünk, és ezért megtettünk mindent. Az ügyfeleink pedig meghálálták. Mivel? A saját szakmai sikerükkel, és mi együtt növekszünk, együtt fejlődünk velük, az ügyfeleinkkel, a partnereinkkel, a kollégáinkkal.

Miért vagyunk innovatívak?

Mert jók akarunk lenni! Feltárjuk a feladatokat, megtervezzük a végrehajtást, és megoldjuk őket. Ha erre megfelelő algoritmusok nem állnak rendelkezésre, akkor megalkotjuk azokat magunknak. A gondolkodásunknak nem szabnak gátat a lehetőségek, mi magunk teremtjük meg a lehetőséget, az igényt, és megteremtjük a fizetőképes keresletet is! Amit véghezviszünk, az nagyon nehéz, de ez több mint munka…

Mit adunk?

 • a jó csapaton kívül, amit Te teremtesz,
 • az elegáns környezeten kívül, amire nagyon nagy hangsúlyt fektetünk, hiszen életünk számottevő részét itt töltjük,
 • a karrierlehetőségen kívül, mely kulcsa a Te kezedben van,
 • az anyagiakon kívül, mely a produktum függvénye,
 • a folyamatos szakmai képzés és fejlődés mellett, amit adunk ugyan, de meg is követelünk,
 • az érdekes és változatos feladatok mellé, melyeket folyamatosan biztosítjuk, mert minket is ez éltet?!
 • BIZTONSÁGOT (szakmai és anyagi értelemben),
 • piacképes tudást,
 • és élhető ÉLETET.

Szeretnénk, hogy ha jól éreznéd köztünk magad! Amennyiben elégedettek vagyunk a munkáddal, a karrieredet is nálunk építheted fel!

A jövő az új generációé, a jövő az Írisz Office-é. Építsük együtt! Építsük közteherviseléssel, társadalmi felelősségvállalással, kiegyensúlyozott nemzetgazdasággal, élhető környezettel, igazi élettérrel. Ha meg tudjuk reformálni Magyarországon a pénzügyi tudatosságot, ha már neveljük gyermekkorban, oktatjuk az iskolában, és használtatjuk az önállóan döntést hozó embereknél (ők nem csak cégvezetők, hanem az utca emberei), úgy Országunk hatékony, magas termelékenységű ország lehet, és akár nem csak a felzárkózás eszményképe lebeghet előttünk egy megfoghatatlan időtáv végén. Tenni kell érte!

Mi tettünk és teszünk érte!

Társaságunk szakmai képzőhely többek között a

 • Budapesti Corvinus Egyetem
 • Budapesti Gazdasági Egyetem
 • IBS – International Business School
 • Zsigmond Király Főiskola
 • Wekerle Sándor Üzleti Főiskola

számvitel szakos hallgatói számára.

Támogatjuk az egyetemi és főiskolai előadók szakmai továbbképzését, továbbá betekintését a gyakorlati munkába, valamint nyitottak vagyunk minden olyan lehetőségre, mely az ifjúság pénzügytudatos nevelésének erősítését teszi lehetővé.

Jelentkezz hozzánk, ha úgy gondolod, hogy a fent leírtak rólad szólnak, ha van olyan szegmens a szakmában, amiben te leszel az egyik legjobb, vagy talán a legjobb, ha komoly munkabírásod van, és a szellemi kihívások nem ijesztenek meg, ha igazán akarsz!

Kérjük, hogy a jelentkezéshez töltsd fel önéletrajzod és motivációs leveled.

[gravityform id=”4″ name=”Karrier” title=”false” description=”false” ajax=”true”]