Könyvelő, Adótanácsadó és Szolgáltató Zrt.

06 1 55 00 510
[email protected]

Keresés

Ügyfeleinknek változó igényeikhez biztosítunk vállalatirányítási rendszereket a belépő szintű szoftverektől egészen a középvállalati szintig.

Kisebb vállalkozások az Írisz Office támogatása mellett már ingyen is vállalatirányítási rendszerhez juthatnak, sőt a rendszer bevezetését és folyamatos támogatását is a kollégáink végzik térítésmentesen, így 9 900 Ft-os havidíj megfizetése mellett élvezhetik a rendszer biztosította lehetőségeket.

Nagyobb vállalkozásoknak – vagy sok egyedi igény felmerülése esetén – segítünk a rendszerek kiválasztásában, majd támogatjuk a bevezetési folyamatot, szem előtt tartva azokat a tényezőket, ami alapján a könyvelés vezetői döntéstámogatást tud biztosítani.

Már meglévő rendszerek támogatása során vagy beleültetjük a számviteli tevékenységet a vállalkozás rendszerébe, vagy interface elkészíttetése mellett illesztjük a vállalkozás rendszeréhez a saját számviteli szoftverünket.

Kontrolling, avagy vezetői döntéstámogatás során az integrált rendszerekből kinyert információkból alakítjuk ki a rendszeres jelentéseket a cégvezetés számára. A döntéstámogatás azonban nem előre elkészített grafikonok és riportok alapján történik. A vezetői döntéstámogatás a múlthoz viszonyítva a jelen adataival, a jövőre vonatkozó tervek figyelembe vételével biztosít olyan könnyen értelmezhető adatokat, melyek alapján a menedzsment nyugtázhatja a folyamatok megfelelősségét, vagy időben reagálhat a nem tervezett változásokra.

artificial-intelligence-4427460_960_720

A rendszer felépítésének három legfontosabb tényezője:

  • A nem tervezett változások haladéktalan észlelése, ami azonnali reagálást tesz lehetővé, biztosítva ezzel a nem várt negatív hatások rögtöni kezelését, míg a nem várt pozitív hatásokból adódó lehetőségek kihasználását.
  • Másodperces információ. A grafikus megjelenítésnek és a riasztási funkciók beépítésének köszönhetően biztosítható, hogy egy pillantással megállapítható legyen, van-e teendő, és ha igen, akkor hol és hogyan kell beavatkozni.
  • Könnyű értelmezhetőség. A vezetői döntéstámogatás lényege, hogy a vezetői igények alapján, de a pénzügy és számvitel támogatása és javaslatai mellett, a döntéshozó cégvezetési elvei szerint legyen felépítve a kontrollt biztosító rendszer.

A vállalatirányítási rendszerek bevezetésében informatikai partnerünk az AI Software Zrt.