Szolgáltatások

Könyvelő, Adótanácsadó és Szolgáltató Zrt.
English

EcoCreative
Hypercortex
divider

Vezetői döntéstámogatás és kontrolling

A tevékenységet két részre bontjuk: eseti és folyamatos döntéstámogatásra.

Az eseti döntéstámogatás jellemzően azonnali feladat és problémamegoldás. Ilyenkor a pillanatnyi pénzügyi és adózási helyzetből indul ki, mely során az előterjesztett vagy az általunk feltárt problémák és/vagy javítandó területek kezelésére dolgozunk ki koncepciótervet és működési modellt, melyet konzultáció(k) keretei között mutatunk be. A bemutatót követően a cégvezetés kézikönyvet kap a feladatok végrehajtásához, melyet a saját könyvelői csapata kivitelez, míg tőlünk igény esetén szakmai támogatást kaphatnak.

A folyamatos vezetői döntéstámogatás jellemzően már igényli a könyvvezetés átvételét is, mivel így biztosítható a szolgáltatás nyújtásához szükséges információk pontossága, másrészt lényegesen olcsóbb, ha a vezetői döntéstámogatás és a könyvelés egy kézben van, hiszen a két terület szoros kapcsolatban van egymással.

pexels-photo-3740400

Folyamatos vezetői döntéstámogatás alatt értjük a napi döntések meghozatalát támogató pénzügyi és adózási háttér biztosítását. A folyamat elején felmérjük a vezetői igényeket, célokat, jövőképet és a lehetőségeket, mely alapján rendszeres vezetői konzultáció mellett kidolgozzuk a pénzügyi, adózási és működési modellt. A koncepció elfogadása után számviteli kivitelezésre kerül sor, mely a továbbiakban biztosítja a cégvezetésnek a vállalkozás valós helyzete feletti kontrollt.

A kontrolling szolgáltatás a folyamatos vezetői döntéstámogatás emelt szintje, amikor egyedi, cégspecifikus grafikonokkal és számsorokkal biztosítjuk az információval való ellátást a cégvezetés részére. Fontos! A grafikus rendszer kidolgozásakor lehetőség van az optimális vagy a meglévő folyamat modellezésére, tény, terv, bázis és elvárt adatok rögzítésére, aminek végeredményeként kialakítható egy olyan rendszer, ami automatikusan jelzi, ha vezetői beavatkozás, azaz döntéshozatali kötelezettség van.

Kiemelt partnereink

További Partnereink

Bemutatkozás

A klasszikus adatrögzítő könyvelés már a múlté. A jelen a vezetői döntések aktív támogatásáról szól.
Az Írisz Office csoport a cégvezetőket és döntéshozókat támogatja napi szinten, tevékenységünk a könyvelésen és az információval történő ellátáson alapszik.

Papp Tibor alapító