Könyvelő, Adótanácsadó és Szolgáltató Zrt.

06 1 55 00 510
[email protected]

Keresés

Minden gazdasági társaságnak elemi érdeke a hitelképesség és a pályázatokon való indulás lehetőségének fenntartása, ami tudatos tervezéssel és következetes végrehajtással biztosítható. A célok feltárását követően ehhez komoly tervezésre, és időszakos felülvizsgálatokra van szükség.

A pályázatok jellemzően pontozásos rendszerben működnek, és többnyire ismerhető a különböző típusú pályázatokhoz szükséges mutatószám elvárás. Ezeknek az adatoknak az ismeretében kerül sor a pénzügyi/számviteli témájú vezetői konzultációra, amikor a mutatószám javítás módjának és feltételeinek bemutatására kerül sor.

Hitelképesség javítása érdekében pedig a banki hitelezési feltételeknek és hitelezési tapasztalatoknak megfelelően teszünk javaslatokat a megfelelő mutatók kialakítására.

A pályázatokon való indulás és egyes hitelkérelmek összeállítása összetett feladat, mely megkívánja mind a számviteli szakemberek, mind a pályázatírók felkészültségét. Egyik feladatkör sem kevésbé fontos, bármelyik hibája a hitelfelvétel vagy a pályázat eredménytelenségét jelentheti, akár végrehajtási, de már bírálati szakaszban is. Az Ecocreative Zrt. „pályázati hírek” rovatában mélységeiben is megismerheti a folyamatot.

pexels-photo-590045