Szolgáltatások

Könyvelő, Adótanácsadó és Szolgáltató Zrt.
English

EcoCreative
Hypercortex
divider

Tollunkból

Kedves Ügyfeleink!

Tisztelt Olvasók!

 

A munkám során sok időveszteséget, így sok bosszúságot okozott az, hogy a FEOR (Foglalkoztatottak Egységes Osztályozási Rendszere) számok kereséséhez nem találtam megfelelő alkalmazást, ésszerű rendszert, így sokat kellett böngészni a KSH (Központi Statisztikai Hivatal) honlapján.

TEÁOR (Gazdasági Tevékenységek Egységes Ágazati Osztályozási Rendszere) kereső még csak-csak található az interneten, de TESZOR (Termékek és Szolgáltatások Osztályozási Rendszere) és ÖVTJ (Önálló Vállalkozók Tevékenységi Jegyzéke) számjegyzék már végképp nem, pláne nem egy helyen, rendszerezve.

Ezért létrehoztunk egy hasznos és időkímélő szolgáltatást,

mely a TEÁOR-FEOR KERESŐ honlapon kapott helyet.

 

Ezen a weboldalon a felhasználók szabadon kereshetnek a FEOR, TEÁOR, TESZOR és ÖVTJ számok között, ráadásul mindenki a saját logikája szerint:

 

  • ha valaki nem tudja, hol keresse azt, amire kíváncsi, akkor neki csak a főcsoportot kell kiválasztani, majd egyre mélyebbre fúrva juthat el a keresett adatokhoz
  • amennyiben valaki csak a keresett termék, szolgáltatás, tevékenység vagy munkakör nevét tudja, az szabadon kereshet a címek között
  • ha valaki leírás alapján szeretne keresni, úgy erre is van lehetőség
  • és természetesen kódszám alapján is megtalálhatóak az információk

 

 

Amikor pedig megtalálta a keresett kódot a hozzá tartozó leírással, úgy azt egy e-mail cím megadásával továbbíthatja a saját vagy akár könyvelője részére, illetve nyomtathatja, PDF-ben is lementheti.

Javasoljuk, mentse el a weboldalt a kedvencek közé, hiszen használatával sok időt takaríthat meg!

Kérjük, észrevételeit az [email protected] e-mail címre írja meg, mivel a cél egy szerethető, kényelmi szolgáltatás létrehozása.

Kellemes böngészését kívánunk a teaorfeor.hu honlaphoz!

 

 

Üdvözlettel,

Papp Tibor

Írisz Office Csoport

Kiemelt partnereink

További Partnereink

Bemutatkozás

A klasszikus adatrögzítő könyvelés már a múlté. A jelen a vezetői döntések aktív támogatásáról szól.
Az Írisz Office csoport a cégvezetőket és döntéshozókat támogatja napi szinten, tevékenységünk a könyvelésen és az információval történő ellátáson alapszik.

Papp Tibor Papp Tibor alapító
CertUnion ISO