Széchenyi 2022

Szolgáltatások

Könyvelő, Adótanácsadó és Szolgáltató Zrt.
English

EcoCreative
Hypercortex
divider

Előadások, konferenciák

2021.11.04-én a cégvezetők számára kiemelt fontosságú témában szervezett konferenciát a PP Konferenciaközpont a budapesti The Experience Center-ben.

A résztvevők a hatékony adógazdálkodás jelentőségéről kaphattak tájékoztatást az Adógazdálkodás okosan! – Miért fizetünk többet, ha a kevesebb is szabályos? elnevezésű rendezvényen.

Az Írisz Office Zrt. vesszőparipája az adótervezés, így Papp Tibor, cégünk adószakértő vezérigazgatója szemléltette, hogy az adótervezésnek milyen biztonsági és anyagi hozadékai vannak, valamint, hogy milyen adómegtakarítási lehetőség rejlik a hazai adórendszerben és a társasági formákban.

Tibornak talán nem is lehetne testhezállóbb konferenciát kitalálni ennél!

Előadásában többek között kitért a kockázatok csökkentésére, a pénzügyi hatékonyság növelésére, valamint a cégcsoportos működésben rejtő lehetőségekre.

Az elhangzott prezentációt most Ön is meghallgathatja!

 

Ha bizonytalan abban, hogy könyvelése él-e a jogszabályok biztosította opciókkal, jöjjön el hozzánk egy konzultációra, melynek keretében megvizsgáljuk, hogy a ki nem használt adózási lehetőségek milyen pénzügyi eredményt biztosítanának vállalkozása számára.

Vegye fel velünk a kapcsolatot időpont egyeztetés céljából!

  • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.

Kiemelt partnereink

További Partnereink

Bemutatkozás

A klasszikus adatrögzítő könyvelés már a múlté. A jelen a vezetői döntések aktív támogatásáról szól.
Az Írisz Office csoport a cégvezetőket és döntéshozókat támogatja napi szinten, tevékenységünk a könyvelésen és az információval történő ellátáson alapszik.

Papp Tibor Papp Tibor alapító
CertUnion ISO