Könyvelő, Adótanácsadó és Szolgáltató Zrt.

06 1 55 00 510
[email protected]

Keresés

Adógazdálkodás okosan! – Papp Tibor a PP Konferencia rendezvényén

2021.11.04-én a cégvezetők számára kiemelt fontosságú témában szervezett konferenciát a PP Konferenciaközpont a budapesti The Experience Center-ben.

A résztvevők a hatékony adógazdálkodás jelentőségéről kaphattak tájékoztatást az Adógazdálkodás okosan! – Miért fizetünk többet, ha a kevesebb is szabályos? elnevezésű rendezvényen.

Az Írisz Office Zrt. vesszőparipája az adótervezés, így Papp Tibor, cégünk adószakértő vezérigazgatója szemléltette, hogy az adótervezésnek milyen biztonsági és anyagi hozadékai vannak, valamint, hogy milyen adómegtakarítási lehetőség rejlik a hazai adórendszerben és a társasági formákban.

Tibornak talán nem is lehetne testhezállóbb konferenciát kitalálni ennél!

Előadásában többek között kitért a kockázatok csökkentésére, a pénzügyi hatékonyság növelésére, valamint a cégcsoportos működésben rejtő lehetőségekre.

Az elhangzott prezentációt most Ön is meghallgathatja!

 

Ha bizonytalan abban, hogy könyvelése él-e a jogszabályok biztosította opciókkal, jöjjön el hozzánk egy konzultációra, melynek keretében megvizsgáljuk, hogy a ki nem használt adózási lehetőségek milyen pénzügyi eredményt biztosítanának vállalkozása számára.

Vegye fel velünk a kapcsolatot időpont egyeztetés céljából!

[kapcsolat]

Email
Print