Széchenyi 2022

Szolgáltatások

Könyvelő, Adótanácsadó és Szolgáltató Zrt.
English

EcoCreative
Hypercortex
divider

Előadások, konferenciák

A 2023. március 2-án megrendezésre került PP konferencián az előadók – a jelenlegi gazdasági helyzetre tekintettel – egy igen fontos és sokak által érdekelt témában tartottak előadást, hiszen a cégtulajdonosok számára az egyik legfontosabb cél a céges és magán ingatlanvagyonuk biztonságba helyezése lett.

A résztvevők a jövőbeni ingatlanpiaci kilátásokról kaphattak tájékoztatást a Biznisz az ingatlanban – 2023 – Cégben tartva biztonságosabb! megnevezésű rendezvényen.

Az Írisz Office Zrt. ingatlanszakértő vezérigazgatója, Papp Tibor személyében képviseltette magát a konferencián, aki előadásában azt szemléltette, hogy cégben vagy magánvagyonban érdemesebb tartani az ingatlanokat. A prezentációjában ismertette a befektetői és adózási szempontokat is.

Partnercégünk, a HyperCortex Zrt. – aki az Írisz Office csoport TB szakértő tagja – is részt vett előadóként a rendezvényen. Kacsics-Gyursó Kitti a magánszemélyeket megillető, ingatlanvásárláskor igénybe vehető támogatásokról számolt be részletesen.

Ha bizonytalan abban, hogy ingatlanvagyona megfelelően van-e kezelve vállalkozásában, jöjjön el hozzánk egy konzultációra, melynek keretében megvizsgáljuk, hogy milyen lehetőségek rejlenek cégében!

Vegye fel velünk a kapcsolatot időpont egyeztetés céljából!

  • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.

Kiemelt partnereink

További Partnereink

Bemutatkozás

A klasszikus adatrögzítő könyvelés már a múlté. A jelen a vezetői döntések aktív támogatásáról szól.
Az Írisz Office csoport a cégvezetőket és döntéshozókat támogatja napi szinten, tevékenységünk a könyvelésen és az információval történő ellátáson alapszik.

Papp Tibor Papp Tibor alapító
CertUnion ISO