Széchenyi 2022

Szolgáltatások

Könyvelő, Adótanácsadó és Szolgáltató Zrt.
English

EcoCreative
Hypercortex
divider

Előadások, konferenciák

2021. szeptember 23-án a budapesti Radisson Blu Hotelben megrendezésre került a Kriptovaluta Konferencia – Igazodjon el a Bitcoin és kriptopénzek világában! elnevezésű esemény, melyen az Írisz Office Zrt. vezérigazgatója, Papp Tibor is tartott előadást Gazdasági társaságok adózása a kriptovilágban címmel. 

 

A konferencia előadói között a teljesség igénye nélkül olyan nevek szerepelnek, mint Bod Péter Ákos a Budapest Corvinus Egyetem professor emeritus, MTA doktora, Győrfi András a Kripto ABC társzerzője és szerkesztője vagy Dr. Nagy István a Blockben értékesítési igazgatója.

 

„Előadásunk arra vállalkozott, hogy bemutassa a kriptopénz (véletlenül sem kriptovaluta) kialakulását, hogy mi is az valójában, hogyan jön létre, azaz hogyan „bányásszák”. Bemutatjuk, mire kell figyelnünk, ha kriptopénzt bányászunk, fizetünk vele, vagy elfogadunk ellenértékként, valamint a kriptopénz kibocsátást és a tőzsdei kereskedelmet. A konferencián megosztják velünk tapasztalatukat a kriptot elfogadó kereskedők is, megismerjük a terület jogi vonatkozásait és a blokkláncon köthető okosszerződéseket. Ismertetjük a vállalkozások és magánszemélyek adózási lehetőségeit, kötelezettségeit Magyarországon és a határon túl, illetve bemutatjuk azon pályázati lehetőségeket is, amelyek e területet érintik.”

 

A részletes programot itt tekinthetik meg, a rendezvény online, 7 napig visszanézhető hozzáférését pedig itt vásárolhatják meg.

 

Kiemelt partnereink

További Partnereink

Bemutatkozás

A klasszikus adatrögzítő könyvelés már a múlté. A jelen a vezetői döntések aktív támogatásáról szól.
Az Írisz Office csoport a cégvezetőket és döntéshozókat támogatja napi szinten, tevékenységünk a könyvelésen és az információval történő ellátáson alapszik.

Papp Tibor Papp Tibor alapító
CertUnion ISO