Széchenyi 2022

Szolgáltatások

Könyvelő, Adótanácsadó és Szolgáltató Zrt.
English

EcoCreative
Hypercortex
divider

Egypercesek

Ha a kiírás ettől eltérően nem rendelkezik, akkor nem probléma, hogy ha a fő tevékenysége nincs benne az Ágazati fókuszban. Az a lényeg, hogy a Felhívásra támogatási kérelmet nyújthatnak be azon vállalkozások melyek fejlesztése a szakmai mellékletben („Ágazati fókusz”) foglalt tevékenységek valamelyikéhez kapcsolódik.

Ha ez megvalósul, akkor pályázhat, azonban fontos, hogy a szakmai mellékletben („Ágazati fókusz”) foglalt tevékenységet fejlesszen, közvetlenül ehhez a tevékenységhez kell, hogy kapcsolódjon a projekt.

Kérdés lehet az is, hogy ha a pályázatban a tevékenységi kör meghatározott (TEÁOR szám szerint) csak akkor lehet pályázni, ha az a vállalkozás főtevékenysége?
Nincs olyan előírás, amely alapján a támogatási igénylést benyújtó cégnek a fejlesztendő tevékenységet be kellene jegyeznie a cégkivonatába, így nem kell, hogy benne legyen a TEÁOR szám a cégjegyzékben.

A pályázó tehát fejleszthet egy teljesen új, eddig még nem végzett tevékenységet is: olyat, ami szerepel a TEÁOR-ban, de még nincs belőle árbevétele, ez esetben is a szöveges részben be kell mutatnia a fejlesztését.

Iratkozzon fel Egyperces rovatunkra:

Kiemelt partnereink

További Partnereink

Bemutatkozás

A klasszikus adatrögzítő könyvelés már a múlté. A jelen a vezetői döntések aktív támogatásáról szól.
Az Írisz Office csoport a cégvezetőket és döntéshozókat támogatja napi szinten, tevékenységünk a könyvelésen és az információval történő ellátáson alapszik.

Papp Tibor Papp Tibor alapító
CertUnion ISO